Anna Abreu, artisti:

Voitin pelkoni ja sain täydellisen näön!

Menin silmien laserleikkaukseen, koska halusin saada näköni kuntoon. Esiintyvänä artistina on hyvä nähdä yleisönsä kunnolla – odotankin jo sitä, että pääsen ”uusien silmieni” kanssa lavalle.

En käyttänyt koskaan piilolinssejä, koska ne kuivattivat silmiäni liikaa, lasejakin käytin vain televisiota katsoessa tai ajaessa. Treenaan paljon kuntosalilla, jolloin on mielestäni ylipäätään mahdotonta pitää silmälaseja. Jouduin siristämään silmiä jatkuvasti, mikä aiheutti minulle paljon päänsärkyä.

Silmissäni ei ollut hirveästi miinusta, mutta hajataitto heikensi näköäni huomattavasti. Olin nähnyt huonosti jo niin monta vuotta, että totuin siihen. Huono näköni oli muille ehkä jopa isompi ongelma kuin minulle. Kuljin vuosia siten, etten esimerkiksi kadulla tunnistanut vastaantulevia kavereitani.

Pelkäsin laserleikkausta

Olin harkinnut silmien laserleikkausta vuosia. Ystäväni sattui nyt olemaan samassa tilanteessa, joten yhdessä leikkaukseen meneminen oli helpompaa. Leikkaus itsessään oli minulle vaikea toimenpide, koska pelkäsin sitä niin paljon. Minulla on kammo silmien koskettelua kohtaan ja tuntui kuvottavalta ajatukselta, että joku kajoaisi silmiini.

Sain rauhoittavia lääkkeitä ennen toimenpidettä ja tunsin, että minusta pidettiin hyvää huolta. Jouduimme jäämään useammaksi tunniksi tarkkailuun ystäväni kanssa, koska silmämme olivat niin herkät. Vitsailimmekin, että olimme luultavasti hankalimmat potilaat koskaan!

En olisi ikinä uskonut, miten onnelliseksi FemtoLasik®-leikkaus voi minut tehdä. Kun menimme leikkauksen jälkeen syömään, hihkuin riemusta, sillä näin mieheni jo ennen kuin hän näki minut. Sitä seurasi melkoinen tuuletus!

Elämä on vapaampaa silmäleikkauksen jälkeen

Nyt pystyn elämään vapaasti ja näen kaiken tarkasti. On mukavaa nähdä puistossa puiden todellinen muoto ja katsoa televisiota ilman silmälaseja. Haastan jopa miestäni ja ystäviäni näkökilpailuihin, koska näen paljon paremmin kuin he. Aamulla on helpottavaa herätä, kun näkee kunnolla ympärilleen. Iltaisin voin mennä nukkumaan ilman siristelystä johtunutta päänsärkyä.

Suosittelen FemtoLasik®-leikkausta kaikille: minäkin onnistuin voittamaan pelkoni ja sain palkkioksi täydellisen näön!

 

Varaa ilmainen hoitoarvio