Jethro Rostedt, liikemies/esiintyjä:

Jatkuva silmälasien hukkaaminen helpotti päätöstä mennä FemtoLasik®-laserleikkaukseen

Vaikka olen omistanut useita silmälaseja, niin olen aina kokenut niiden käytön hankalaksi. Kärsinkin mieluummin huonosta näöstä, kuin käytin silmälaseja.

Olin harkinnut jo pitkään silmien laserleikkaukseen menemistä, sillä näköni oli heikentynyt jo niin selvästi, että jotain oli tehtävä. Päätöstäni mennä silmien laserleikkaukseen helpotti myös se, että olin kadottanut jo kolmet kakkulat. Rahaahan siinä hukkui, kun lasit ovat kuitenkin sen 600 euroa pieti.

FemtoLasik®-laserleikkaus on niin nopea, ettei sitä edes huomaa

Leikkaus sujui todella hienosti, vaikka ajatus silmien leikkaamisesta tuntui karsealta. Omasta kokemuksestani voin sanoa, ettei laserleikkaus ole yhtään niin paha kuin voisi kuvitella. Leikkaus on niin nopea, ettei sitä edes huomaa: muutama kymmenen sekuntia per silmä, eikä kivusta ole tietoakaan. Toipuminen sujui yhtä hienosti kuin leikkaus. Käytin muutaman päivän silmätippoja ja homma olikin jo paketissa.

Valitsin FemtoLasik®-menetelmän sen luotettavuuden takia. Olin kuullut useilta tutuiltani siitä niin paljon hyvää, joten en edes vertaillut muita menetelmiä. Henkilökunta oli kerta kaikkiaan mahtavaa. En muista noin hyvää palvelua saaneeni mistään muualta.

Tuntuu todella hienolta nähdä taas kauas – pojan kiekkokaukaloon asti!

Hyvä näkö on korvaamaton niin vapaa-ajalla kuin töissä. Poikani pelaa lätkää, ja laserleikkauksen jälkeen on ollut mahtavaa nähdä katsomosta asti kiekko pitkästä aikaa. Näkökyky vaikuttaa oleellisesti myös työhöni, ja erityisesti tv-esiintymisiin, joissa minun on pystyttävä lukemaan luontevasti prompteria. Voi sanoa, että laserleikkaus on vaikuttanut positiivisesti ihan kaikkeen – on todella hieno tunne nähdä kauas!

 

Varaa ilmainen hoitoarvio