Kati, tanssija ja tanssinopettaja, lähtöarvot n. -4,5, cyl -0,5:

Uusi vuosi – uudet silmät!

Tanssijana piilolasien jatkuva käyttö alkoi väsyttää, varsinkin silmiäni. En ollut koskaan kokenut oloani kotoisaksi silmälaseissa muutenkaan, joten olin jo pitkään miettinyt laserleikkaukseen menoa.

Kollegan vinkistä uskalsin viimein tarttua toimeen, ja tammikuussa 2012 minulle tehtiin FemtoLasik®-laserleikkaus. Laserointi itsessään tuntui kuin joltain scifiavaruusmatkalta, palautuminen sen sijaan poltteli epämukavasti ehkä tunnin verran. Kuitenkin jo kaksi tuntia silmäleikkauksen jälkeen näkökykyni oli niin hyvä, että olisin voinut – ei vaan ajaa autoa, vaan ohjata lentokonetta! Parin tunnin päästä kaikki alkoi näyttää kirkkaammalta, värikkäämmältä ja kolmiulotteisemmalta kuin koskaan aikaisemmin.

Lääkäri lupasi, että olisin tanssikunnossa jo heti viikonlopun jäljiltä – tottahan se oli. Menin maanantaina töihin aivan normaalisti, vaikkakin kosteustippojen kanssa. Silmät tuntuivat kuivilta ensimmäisen viikon ajan, mutta nyt kuukausi operaation jälkeen suositellut aamu- ja iltatipat meinaa melkein jo unohtaa.

Olen todella tyytyväinen ja kiitollinen. Kävin juuri jälkikontrollissa ja nyt on virallisesti vahvistettu se, minkä puolesta kokemukseni puhui: leikkaus onnistui sataprosenttisesti, näen kaiken täydellisesti.

 

Varaa ilmainen hoitoarvio