Ode, vapaalaskija:

Vapaampi elämä ilman piilareita

Tarkka näkö on erittäin tärkeä extreme-henkisissä harrastuksissani. Vietän aikaa ympärivuotisesti vuorilla vapaalaskun ja kiipeilyn merkeissä, toimin myös vuoristo-oppaana. Vaikka laskut ja basehypyt on hauskaa nähdä täysin omin silmin, eniten minua viehättää yleinen elämisen helppous ilman silmä- ja piilolaseja.

Pystyin aikaisemminkin harrastamaan ilman rajoituksia, mutta piilareissa oli aina oma säätönsä. Ulkona temmeltäessä piilarien laittaminen likaisin käsin tuulessa ja tuiskussa on työlästä. Nyt olen heti valmiina toimintaan ilman sen kummempia operaatioita.

Kivuton silmäleikkaus

FemtoLasik®-leikkaus meni hyvin ja minusta pidettiin hyvää huolta operaation jälkeen. Toipuminen oli ilmeisen helppo ja nopea, sillä en ainakaan muista mitään erikoista toipumisajalta. Jo välittömästi leikkauksen jälkeen näköni oli erittäin terävä, vain ihan hetkellisesti silmät tuntuivat sumeilta.

Suosittelen leikkausta kaikille, jotka haluavat elämästään helpompaa. Nautin siitä, että enää ei tarvitse säätää arjessa piilareiden tai silmälasien kanssa. Hyvästä näöstä tulee todella hyvä fiilis!

 

Varaa ilmainen hoitoarvio