FemtoLasik® on tutkittu ja turvallinen laserleikkaus

FemtoLasik®-leikkaus on markkinoiden tutkituin keino päästä eroon silmälaseista. Laajan tieteellisen tutkimuksen lisäksi myös pitkäaikaisseuranta tekee menetelmästä turvallisen. Aloitimme FemtoLasik®-leikkaukset ensimmäisinä Pohjoismaissa vuonna 2007.

FemtoLasik®-leikkaus on huipputarkka, kivuton ja nopea. Haluttu lopputulos saavutetaan yli 98 % leikkauksista. Jos tavoitearvo on jostain syystä jäänyt saavuttamatta, samalla menetelmällä voidaan tehdä helppo uusintaleikkaus, joka on ilmainen vuoden ajan leikkauksesta. FemtoLasik®-menetelmällä onnistuu myös ikänäön korjaaminen, vaikka silmät olisi laseroitu jo aikaisemmin.

Koska taittovirhekirurgiassa operoidaan tervettä silmää, pitää turvallisuuden olla aina etusijalla. FemtoLasik®-laserleikkauksessa käytetään uusinta mahdollista lasertekniikkaa, jota laaja tieteellinen tutkimus tukee. Tämän takia FemtoLasik®-taittovirheleikkaukset tehdään Ziemer-femtosekunti- ja Wavelight excimer -lasereita käyttäen. Nämä laserit takaavat sinulle turvallisimman mahdollisen toimenpiteen.

Femtosekuntilaserin ansiosta sarveiskalvoa ei enää tarvitse leikata mekaanisella terällä, kuten perinteisissä lasik-leikkauksissa, vaan leikkaus tapahtuu kokonaan lasertekniikkaa käyttäen. Uusi tekniikka on mahdollistanut äärimmäisen tarkan leikkauksen ja erinomaiset tulokset. FemtoLasik®-menetelmän käyttöönoton jälkeen NASA on hyväksynyt lentäjikseen myös laserleikkauksessa käyneitä.

 

Varaa ilmainen hoitoarvio