Wavelight-excimerlaser

Varsinainen taittovirheen korjaus eli sarveiskalvon hionta tehdään excimer-laserlaitteella. FemtoLasik®-toimipisteissä on käytössä uusin excimertekniikka, jonka ansiosta leikkaukset ovat turvallisia ja hyvin nopeita.

Wavelight-laserlaitteistomme lähettävät lasersäteitä silmän pintaan satoja kertoja sekunnissa, mikä mahdollistaa taittovirheiden korjaamisen erittäin nopeasti. Mahdolliset silmän liikkeet eivät vaikuta lopputulokseen, sillä Wavelight-excimerlasereiden eye tracker -ominaisuus seuraa silmän liikkeitä ja ohjaa laserpulssit juuri oikeaan kohtaan sarveiskalvolla. Alansa huippua edustavat Wavelight excimer -laserlaitteet huolehtivat, että taittovirheet korjataan nopeasti ja turvallisesti.

Lyhyen leikkausajan etuna on, ettei silmään tule juurikaan turvotusta. Tämän takia paraneminen on merkittävästi nopeampaa kuin ennen ja näön kirkastuminen tapahtuu 2–4 tunnissa. Lyhentynyt leikkausaika vähentää myös leikkausten jälkeisten infektioiden riskiä.

Nykyaikaisen laserlaitteiston ansiosta hämäränäön heikentyminen ei ole enää ongelma, sillä potilaan hämäränäkö on yleensä leikkauksen jälkeen parempi kuin ennen leikkausta silmälasien kanssa. Tämä johtuu siitä, että leikkausalue on uusilla laitteilla huomattavasti aikaisempaa suurempi.

 

Varaa ilmainen hoitoarvio