Ziemer Femto LDV -femtosekuntilaser

Sveitsiläisvalmisteinen Ziemerin FEMTO LDV on teknisesti edistyksellinen femtosekuntilaser. Se lähettää laserpulsseja huomattavasti tiheämmin kuin muut femtosekuntilaserit. Tämän ansiosta läpän tekoon käytettävä energia ja spottikoko ovat huomattavasti pienempiä kuin muilla femtosekuntilasereilla.

Pienen energian ansiosta syntyy minimaalisen vähän sivuvaikutuksia ja mekaanisia jännitteitä sarveiskalvolle. Pienen spottikoon ansiosta leikkaus voidaan tehdä tarkemmin, läpän pohjasta tulee tasaisempi ja sarveiskalvoa säästyy. Sarveiskalvon säästäminen on erityisen tärkeää niiden potilaiden kohdalla, joilla sarveiskalvo on huomattavan ohut, koska se vähentää sarveiskalvon pullistuman riskiä.

Ziemer Femto LDV -femtosekuntilaser lähettää silmän sarveiskalvolle halutulle syvyydelle hyvin lyhytkestoisia laserpulsseja useita miljoonia kertoja sekunnissa. Kun laserpulsseja lähetetään vieriviereen millimetrin tuhannesosien tarkkuudella, muodostuu sarveiskalvoon täsmällisesti halutun mukainen läppä. Femtosekuntilaserilla läpän teko kestää vain noin 20 sekuntia.

 

Varaa ilmainen hoitoarvio