Turvallinen silmien laserleikkaus

Silmien laserleikkauksessa mukana oleva tiimi koostuu kolmesta ammattilaisesta: leikkaavasta lääkäristä, sairaanhoitajasta sekä teknikosta. Yli 20 vuoden kokemuksella henkilökunnan tehtävänkuvat ovat muodostuneet selkeiksi ja kukin voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa. Itse toimenpide on näin mahdollisimman turvallinen ja nopea.

Ennen toimenpiteen aloittamista sairaanhoitajamme kertoo sinulle toimenpiteen kulusta ja tiputtaa silmääsi puudutus-, antibiootti- ja kivunestotippoja. Laserleikkauksen aikana sairaanhoitaja on tukenasi ja huolehtii hyvinvoinnistasi.

Teknikkomme huolehtii laserlaitteiden ylläpidosta ja käytöstä. Esimerkiksi leikkauksen aikana teknikko seuraa tarkasti laserlaitteiden toimintaa ja toimii lääkärin apuna laserlaitteiden käytössä.

FemtoLasik®- laserleikkauksen ydinosiot ovat läpän teko ja taittovirheen korjauslaserointi. Smile-laserleikkauksella laserointi tehdään läpättömästi suoraan sarveiskalvon sisään. Näiden vaiheiden tarkkuuden ja turvallisuuden takaavat viimeisintä tekniikkaa olevat laserlaitteemme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme. Esimerkiksi korjauslaseroinnin aikana ns. eye tracker seuraa silmäsi liikkeitä paljon nopeammin kuin pystyt silmääsi liikuttamaan, joten laserpulssit osuvat juuri oikeaan kohtaan. Koko leikkausprosessi kestää vain reilut 5 minuuttia silmää kohden.

Tutustu käyttämäämme huipputekniikkaan »

 

Varaa ilmainen hoitoarvio