Anna Abreu, artist:

Jag övervann min rädsla och fick en perfekt syn!

Jag beslöt mig för att låta laseroperera mina ögon eftersom jag ville få synen i skick. Jag är uppträdande artist och vill se min publik ordentligt – väntar på att få ställa mig på scen ”med nya ögon”.

Jag brukade inte använda kontaktlinser eftersom de torkar ut ögonen för mycket. Glasögonen tog jag på mig när jag tittade på tv eller körde bil. Jag tränar ofta på gym och där är det rentav omöjligt att bära glasögon. Jag var tvungen att ständigt kisa med ögonen, vilket gjorde att jag fick huvudvärk.

Mina ögon var inte särskilt mycket på minus, men astigatism gjorde att jag såg betydligt sämre. Jag hade sett dåligt i så många år att jag blivit van vid det. Min dåliga syn var ibland till och med ett större problem för andra än för mig. Jag brukade t.ex. ha svårt att känna igen mina kompisar som kom emot mig på gatan.

Jag var rädd för laseroperationen

Jag hade funderat på en laseroperation i flera år. Min vän råkade vara i samma situation så det var lättare att ta beslutet tillsammans. Själva operationen var en svår fråga för mig eftersom jag var så rädd för den. Jag tycker att det är obehagligt när någon rör i ögonen och blotta tanken på en ögonoperation kändes äckligt.

Jag fick lugnande medicin strax före operationen och upplevde att man tog bra hand om mig. Efter operationen blev både min vän och jag kvar för observation i flera timmar, eftersom vi har så känsliga ögon. Vi skämtade om att vi troligen var de besvärligaste patienterna någonsin!

Jag skulle aldrig ha trott att FemtoLasik®-operationen skulle göra mig så lycklig. Efter operationen gick vi på restaurang och jag gav till ett glädjetjut när jag såg min man innan han såg mig! Det var värt att fira!

Livet förenklades efter ögonoperationen

Nu kan jag leva fritt och ser allt tydligt. I parkerna ser jag den verkliga formen på träden, och tv kan jag titta på utan glasögon. Jag tävlar till och med min man och mina vänner i vem som ser bäst. På morgnarna är det trevligt att vakna upp och se allting tydligt omkring mig. På kvällarna lägger jag mig utan den huvudvärk jag brukade få efter allt kisande.

Jag kan varmt rekommendera FemtoLasik®-operationen! Jag lyckades också övervinna min rädsla och fick en perfekt syn i belöning!

 

Boka gratis värdering