Ode, freeride-åkare:

Ledigare liv utan kontaktlinser

I extreme-hobbyer är det mycket viktigt att se bra. Jag sysslar med freeride-åkning och bergsklättring året runt, och arbetar också som bergsguide. Även om det är fantastiskt att t.ex. kunna följa basehopp med egna ögon, är det bästa med bra syn nog att i största allmänhet kunna leva bekvämt och bekymmerslöst utan glasögon och kontaktlinser.

Visst kunde jag även tidigare syssla med mina hobbyer utan begränsningar, men det är alltid en massa rutiner som ska göras med kontaktlinserna. Det är jobbigt att sätta på kontaktlinser med smutsiga händer ute i blåst och vind. Nu är jag alltid redo för action utan desto mer förberedelser.

Smärtfri ögonoperation

FemtoLasik®-operationen gick bra och jag blev bra omhändertagen efteråt. Jag måste ha återhämtat mig snabbt och enkelt för jag kommer inte ihåg något särskilt från tiden strax efter operationen. Jag hade mycket skarp syn genast efter operationen; ögonen var grumliga bara för ett ögonblick.

Jag rekommenderar operationen för alla som vill göra livet enklare för sig. Jag njuter av att slippa trasslet med kontaktlinser eller glasögon till vardags. Bra syn får mig att må bra!

 

Boka gratis värdering