Aleksi Tammentie:

Elämä on helpompaa ilman laseja!

Olin kuullut silmien laserleikkauksessa käyneiltä tutuiltani ainoastaan hyvää palautetta, minkä perusteella aloin selvittää vaihtoehtoja oman näköni korjaamiseksi. Päädyin valitsemaan Femtolasik®-menetelmän, sillä se edustaa mielestäni tämän hetken kehittyneintä teknologiaa. En halunnut ottaa tarpeettomia riskejä näköni suhteen.

Laserleikkaus oli toimenpiteenä erittäin nopea. Henkilökunnan toiminta oli koko leikkauksen ajan ammattimaista ja luottamusta herättävää. Silmien operointiin liittyvät kauhutarinat osoittautuivat omalla kohdallani täysin perättömiksi.

Laserleikkauksen jälkeen silmät olivat ensimmäisen iltapäivän hieman valonarat, mutta muutoin toipuminen sujui nopeasti. Jo leikkauksesta seuraavana päivänä näin huomattavasti paremmin kuin aiemmin piilolinssien kanssa. Kuukausi leikkauksen jälkeen suoritettu jälkikontrolli vahvisti leikkauksen onnistuneen sataprosenttisesti.

Piilolinssien käytöstä eroon pääseminen helpottaa urheilun lisäksi merkittävästi myös normaalia elämää. Matkustellessa ei tarvitse enää huolehtia, ovatko vaihtolinssit ja piilolinssinesteet mukana, eivätkä silmälasit ole enää koskaan hukassa. Kun elämässä on yksi huolenaihe vähemmän, voi urheilusuoritukseen ja siihen valmistumiseen keskittyä entistä paremmin.

Oman kokemukseni perusteella voin suositella Femtolasik®-laserleikkausta varauksettomasti kaikille silmien laserleikkausta harkitseville. Elämä todella on helpompaa ilman laseja!

Aleksi Tammentie

  • Laji: kolmiloikka
  • Kalevan kisojen mestaruudet 2008, 2009, 2010 ja 2011
  • Ruotsi-ottelun voitot 2008 ja 2011
 

Varaa ilmainen hoitoarvio